Procès participatiu


NOM A CARRER: Cal Cisó

Encàrrec realitzat pel Districte de Sants-Montjuïc/ Ajuntament de Barcelona.

‘El barri de la Marina de Prat Vermell comptarà aviat amb un nou carrer que de moment ja té, almenys, el nom: Cal Cisó. Estarà ubicat entre el carrer Motors i el carrer Ulldecona unint el passeig de la Zona Franca amb el carrer Metal·lúrgia.

Per escollir el nom es va demanar a un grup veïnal que liderés un procés participatiu: La Marina Viva. ‘Van confiar en nosaltres perquè tenim una xarxa social al facebook i al twitter que té molta influència al barri perquè té més de 3.000 persones i la gent hi participa molt’, explica Dani Fernández, dinamitzador del grup. Així, van anunciar en aquestes dues plataformes que s’estava buscant nom per un nou carrer i van convidar als participants a fer propostes. ‘Va participar-hi molta gent’, assegura Fernández. En total, van recollir més de 20 propostes, algunes amb un marcat caire reivindicatiu com ‘carrer del No-Metro’. D’aquestes, en van escollir unes quantes, entre les quals hi havia carrer de la Convivència, carrer Associatiu, carrer del Doctor Mas i Cal Cisó.

‘El Doctor Mas era un doctor del barri que va morir fa uns quatre anys’, comenta Martínez, però és encara poc temps per donar-li el nom d’un carrer ja que segons la normativa del Nomenclàtor de Barcelona cal que faci almenys cinc anys que és morta per donar-li el nom d’una via. Finalment, el que més els va convèncer va ser Cal Cisó ‘una masia de la Marina del Prat Vermell que just estava on ara hi haurà el nou carrer’, explica Dani Fernández.’

Procés tancat.

 

NOM AL POLIESPORTIU: Poliesportiu La Marina

Encàrrec realitzat pel Districte de Sants-Montjuïc/ Ajuntament de Barcelona.

A punt de finalitzar les obres de la 1a. fase del poliesportiu del carrer de l'Energia (conegut també com a Camp de Futbol de l'Energia i anteriorment com a Esportiu Energia), el Districte de Sants-Montjuïc realitza la següent consulta desprès de comunicar-ho a la Comissió de Seguiment del Consell de Barri de la Marina de Port i de la Marina del Prat Vermell. La Consulta només vol ser un indicador que l'Ajuntament tindrà en compte per prendre la decisió final.

Quin nom voleu pel nou Poliesportiu del barri?

Poliesportiu Energia (Per defecte. Reivindicatiu)

Poliesportiu La Marina (Proposta Taula d’Esport de la Marina)

Fent un ‘M’agrada’ donaràs suport a la proposta de nom: ‘Energia’ i fent un cor, a la proposta de nom: ‘La Marina’.

EL POLIESPORTIU Els terrenys tenen una superfície de 2.500 m2, terreny que està situat entre els carrers de l’Energia, del Bronze i del Coure. El centre esportiu té accés pel carrer del Coure.

Fase 1 del projecte: pavelló cobert poliesportiu, per a la pràctica de diferents modalitats esportives, amb dimensions suficients per dividir l’espai per a la pràctica esportiva en tres pistes diferents.

Es tracta d’un pavelló triple poliesportiu (PAV-3). Aquest espai té una capacitat per a 105 persones a l’espai esportiu, 120 persones als vestidors, i 300 persones a la graderia. Té un espai per a cafeteria i un pati, així com una zona de vestíbul, espais per a l’administració i per al emmagatzematge del material esportiu, infermeria i instal·lacions tècniques necessàries.

El projecte s’ha redactat amb la previsió de fer la Fase 2, per tant l’obra preveu la possibilitat d’incorporar en el futur instal·lacions aquàtiques i un centre de fitness.

Resultats:

Poliesportiu Energia (Per defecte. Reivindicatiu) 673 vots.

Poliesportiu La Marina (Proposta Taula d’Esport de la Marina) 712 vots.

8301 Persones que han visualitzat la publicació.

1044 Clics a l'enllaç (Informació poliesportiu).

72 Comentaris.

40 Compartits.

Procés tancat.