Premis Mariners


Amb la Sala Pepita Casanellas plena de gom a gom, el passat divendres 20 de maig (2016), “La Marina Viva” va celebrar el seu 5è aniversari amb una gala especial en què es van entregar 5 premis mariners a col·lectius i personalitats del barri que han estat protagonistes en el desenvolupament d’aquesta entitat des dels seus inicis, l’any 2001.

Amb aquesta gala “volíem premiar a tots els que ens han ajudat fins ara, ja que sense ells no hagués tingut sentit”, assegura Dani Fernández, un dels quinze dinamitzadors de “La Marina Viva”, que també assegura “que la gent va sortir molt contenta de la gala”. Sota el lema, “La Marina Viva, viu per tu”, l’entitat treballa conjuntament amb els equipaments i col·lectius del barri per fomentar la participació del veïnat als barris de la Marina, “i ho fem a través de les xarxes socials per traslladar-la a peu de carrer, fent activitats”, diu Fernández.

Pel que fa als premis, la Biblioteca Francesc Candel va guanyar el premi mariner en la categoria “Seguiment i Sinergies +Barri”; David Bellón va emportar-se el premi mariner en la categoria “Corresponsals al carrer”; i “La Marina patina” va rebre el guardó mariner com a “Innovació i participació”. També es va atorgar el premi mariner “Col·laboració i suport a l’entitat” a la Ludoteca Casa dels Colors; i Miguel Biel va ser premiat en la categoria “Cooperació a les xarxes socials”.

Prop de 300 persones van gaudir de les diverses actuacions i interpretacions musicals, en directe, de rap, hip-hop, i fins i tot, de cant coral, com la que va oferir la coral “Veuscomsí!”, del programa de TV3 “Oh Happy Day!”, que va fer vibrar l’escenari amb les veus dels seus components. El veí la Marina, José Luis Serrano, va tancar la cerimònia amb la rumba “La Marina Viva”, que va anar seguida d’un refrigeri per tothom. A l’acte, també va assistir una amplia representació de consellers dels partits polítics del nostre districte.

 

Text www.el3.cat

 

 

Promoció acte

La Sala Pepita Casanellas, del barri de la Marina, acollirà demà passat a partir de dos quarts de vuit l’acte de celebració del cinquè aniversari de l’entitat, que tindrà com a fil conductor els Premis Mariners.

Es tracta d’un acte de reconeixement cap a tots aquells que han fet possible els cinc anys de l’entitat. La diada arrencarà amb el ‘photocall’ al vestíbul del centre Pepita Casanellas i a partir de les vuit es donarà el tret de sortida a la gala del cinquè aniversari de l’entitat. A banda d’un refrigeri un cop acabi la gala, al llarg de la jornada també hi haurà actuacions musicals, com les de la coral Veuscomsí, el grup de hip-hop Get Bak, el cantant de rumba catalana José Luís Serrano i el raper Erfus.

 

 

 

Promoció entrades

Ja tenim aquí la bomba tan esperada. Esteu tots convidats a la gala del cinquè aniversari de La Marina Viva, els ‘Premis Mariners’, on vosaltres sou els autèntics protagonistes. El proper 20 de maig a les 19.30 hores a la Sala Pepita Casanellas. #PremisMariners

La Joana i la seva família ja tenen les seves entrades pel cinquè aniversari de La Marina Viva. I tu? Recolliu les vostres entrades gratuïtament a la Sala Pepita Casanellas i al Centre Cívic Casa del Rellotge. #PremisMariners

 

Agraïment

Només ho podem resumir amb una paraula: Gràcies! Vosaltres heu demostrat una vegada més que projectes com aquests són possibles al barri de la Marina. El repte no era fàcil, però entre tots hem aconseguit omplir la sala de gom a gom. Continuarem treballant a peu de carrer, mai sense perdre de vista que els veritables protagonistes de tot això sou vosaltres. Perquè d’aquí a cinc anys puguem seguir cridant tot junts: ‘VIU PER TU’.