Premis Mariners


Cinc anys Mariners! Per commemorar aquesta fita tan important, farem una gala per agrair-vos la vostra fidelitat.  Aquest acte tindrà com a fil conductor els #PremisMariners. Aquests volen premiar a tots aquelles i aquells que han fet possible La Marina Viva arribar a celebrar el cinquè aniversari. Esteu ben atents a les xarxes socials perquè vosaltres sereu la clau.

Text facebook (cartel genèric)

Ja el tenim aquí! Us presentem el cartell del cinquè aniversari de La Marina Viva. En ell, trobareu totes les categories i els seus nominats escollits. Dins de la programació descobrireu les diferents activitats com el photocall, les actuacions i molt més.

Text facebook (cartell entrades)

Ja tenim aquí la bomba tan esperada. Esteu tots convidats a la gala del cinquè aniversari de La Marina Viva, els ‘Premis Mariners’, on vosaltres sou els autèntics protagonistes. El proper 20 de maig a les 19.30 hores a la Sala Pepita Casanellas. #PremisMariners

La Joana i la seva família ja tenen les seves entrades pel cinquè aniversari de La Marina Viva. I tu? Recolliu les vostres entrades gratuïtament a la Sala Pepita Casanellas i al Centre Cívic Casa del Rellotge. #PremisMariners

Text facebook (entrades)

Això ja agafa forma Mariners. Estem preparant uns decorats de luxe per la Sala Pepita Casanellas. Us esperen moltes sorpreses el proper 20 de maig a les 19.30 hores: premis, photocall, actuacions, refrigeri i molt més. Us ho perdreu? #PremisMariners

Llum, so, escenari... Només falteu vosaltres. Tot a punt pel cinquè aniversari de La Marina Viva. Us esperem el proper divendres 20 de maig a  les 19.30 hores a la Sala Pepita Casanellas. Recordeu que la sala té un aforament limitat. Entrades gratuïtes a la Sala Pepita Casanellas i al Centre Cívic Casa del Rellotge. #PremisMariners

Mariners, us agradaria assistir  a la gala del cinquè aniversari de La Marina Viva? Ho teniu molt fàcil! Demaneu la vostre entrada gratuïtament a la Sala Pepita Casanellas i al Centre Cívic Casa del Rellotge. #PremisMariners

Ja la teniu? Us recordem que encara ens queden entrades per assistir a la gala del cinquè aniversari de La Marina Viva. La podeu demanar gratuïtament a la Sala Pepita Casanellas i al Centre Cívic Casa del Rellotge. #PremisMariners

Últims dies Mariners pel cinquè aniversari de La Marina Viva! Pels que heu arribar, encara teniu una oportunitat. El mateix dia de la celebració reservarem unes poques entrades perquè no hi falti ningú. Les podreu demanar gratuïtament. #PremisMariners

Avui és el gran dia, Mariners! Ens queden unes poques entrades  i les podeu demanar aquesta mateixa tarda gratuïtament, just abans d’iniciar la gala. Recordeu, us esperem a les 19.30 hores a la Sala Pepita Casanellas. #PremisMariners

Text facebook (agraïment patrocinadors, col·laboradors, etc.) Prèvia.

Fer anys no és fàcil, però la vostra participació ha fet possible que celebrem el cinquè aniversari de La Marina Viva. Volem donar gràcies molt especialment a:

Text facebook (agraïments final gala)

Només ho podem resumir amb una paraula: Gràcies! Vosaltres heu demostrat una vegada més que projectes com aquests són possibles al barri de la Marina. El repte no era fàcil, però entre tots hem aconseguit omplir la sala de gom a gom. Continuarem treballant a peu de carrer, mai sense perdre de vista que els veritables protagonistes de tot això sou vosaltres. Perquè d’aquí a cinc anys puguem seguir cridant tot junts: ‘VIU PER TU’.

----------------------------------------------------------------------------------------

Text pancarta

Ara us toca a vosaltres, us animeu a jugar? Durant el mes de maig pernejarem al Facebook del La Marina Viva les diferents categories de nominats. Però atenció Mariners: haureu d’estar atents a les dates de publicació. Seran la clau perquè pugueu votar al vostre nominat preferit. Amb la vostra ajuda, el jurat podrà arribar a decidir qui és el guanyador de cada categoria.

Sempre es diu que el groc és el color de mala sort, però per nosaltres ha estat un dels protagonistes en l’èxit de La Marina Viva. Per això, volem que no passi desapercebut en el cinquè aniversari de La Marina Viva. Porta un algun element de la teva vestimenta de color groc.

Porta un element de color groc per vestir la gala de La Marina Viva!